Wie zijn wij?

Hallo en welkom bij Vankan schilderwerken!
Leuk
dat je een kijkje neemt op onze website!


Pascal Vankan

In 2006 ben ik begonnen met schilderen als ZZP’er, de passie voor het vak kwam niet zo maar aanwaaien. Zowel mijn vader en oom werken ook beide als zelfstandig schilder en als jonge jongen ging ik al regelmatig mee werken en heb het vak dan ook van hun geleerd. Zo hebben we samen al meer dan 50 jaar ervaring in het vak!

Ondertussen kan ik met trots zeggen dat we uitgegroeid zijn tot een bedrijf met een aantal enthousiaste medewerkers en dat wij veel meer aanbieden dan enkel schilderwerk.

Zo kun je bij ons naast de standaard schilderwerkzaamheden, zoals binnen en buiten onderhoudswerkzaamheden, houtrotreparatie of spuitwerk.
Ook terecht voor bijna de gehele afwerking van je huis!
Van metal stud plafonds/wanden tot kitwerk en zelfs voor kleine elektro werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inbouwen van spotjes of het verleggen van een stopcontact kun je bij ons terecht!

 

Nieuwsgierig geworden naar al onze werkzaamheden? Kijk gerust even verder op de site, onder het kopje diensten vind je een precieze opsomming van wat we allemaal doen en onder het kopje projecten een overzicht van recente werkzaamheden.

Samen zorgen wij er met alle plezier voor dat je huis er ten alle tijden op zijn best uitziet!